středa 24. února 2010

IconChanger v 1.9 - Změňte si ikony ve Start menu ...


IconChanger v 1.9 - Změňte si ikony ve Start menu , návod použití :

Používáte-li Windows Mobile 6.5, jistě víte, jak byla vylepšena nabídka Start a jak teď mají všichni zástupci místo malé ICO ikony velký prezentující PNG obrázek. Jenže starší aplikace ho nemají a nevypadá moc hezky, když jen roztáhnou svou 32x32 ikonu. Změnit ručně obrázky aplikací v nabídce Start není zrovna jednoduché, ale s touto utilitou to hravě zvládnete u všech!

Při vývoji v programu přibyla možnost změnit bootovací a spouštěcí systémovou obrazovku. V nové verzi 1.9 by to mělo doopravdy fungovat.

Jako první bude zobrazen obsah vaší nabídky Start. Pro změnu obrázku konkrétní aplikace podržte na jejím zástupci prst a použijte „Change Icon“, načež budete moct ze svého zařízení vybrat libovolný reprezentační PNG obrázek. Volbou „Remove Icon“ ho ze zástupce zase odstraníte.

Upravíte-li si obrázky všech zástupců, je zde možnost „Menu“ -> „Theme“ -> „Save“ na export vašeho výtvoru pro budoucí obnovení („Load“). Aby se změny projevily v samotné nabídce Start, musíte restartovat zařízení („Reset Device“).

S utilitou lze navíc položky v nabídce Start i řadit („Sort Current Items“), vytvořit složku („Create New Folder“) nebo je přejmenovávat.

Aplikace funguje skutečně pouze s Windows Mobile 6.5, takže ji na ostatních verzích systému nezkoušejte. Podrobné informace najdete na www.i900.cz v sekci Tipy a triky

Download IconChanger v 1.9 zde :
http://www.multishare.cz/stahnout/170070/iconchanger19-cab/




 - Velice užitečná app. - doporučuji !!!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Samsung i900 Omnia

Recenze ROM , odkazy - debata,rady ,tipy a triky ...

Pravidelní čtenáři

více na : www.i900.cz

ZDE převážně pro verze systému WM 6.5.x (ovšem není podmínkou) ... zatím není blog ještě vytvořen / bude brzy !!!